Woningen

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Besparen door onze doorlopende hypotheek bewaking.

De ervaring leert dat na het afsluiten van een financieel product het overgrote deel van de consumenten de meegeleverde informatiemap in de kast zet en er niet meer naar omkijkt. Ze zijn tevreden over het verkregen advies en de prijs van het product.

Waar géén rekening mee wordt gehouden is dat de ontwikkelingen in de financiële wereld elkaar soms snel opvolgen. Dit kan een effect hebben op de hypotheekrente of premies van verzekeringen.

Veel consumenten staan er niet bij stil dat zij vaak kunnen besparen op hun hypotheek en/of verzekeringen. Het bijbenen van alle ontwikkelingen, de tarieven en productvoorwaarden is voor de consument onbegonnen werk.

Ook uit een onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) blijkt dat de meeste mensen flink kunnen besparen op de maandelijkse kosten van de hypotheek en verzekeringen. In onze dagelijkse adviespraktijk zien wij dat ook terug. 

Dagelijks wordt u op tv, radio, krant en internet overspoeld met reclames waarin een lage rente wordt aangeprezen. Overstappen naar een andere aanbieder zou eenvoudig zijn en honderden euro’s per jaar kunnen opleveren. Maar is overstappen wel zo simpel? Bespaart u echt en wordt u er ook beter van?

De praktijk wijst uit dat de laagste rente lang niet altijd leid tot de goedkoopste hypotheek. De echte kosten zitten namelijk vaak verborgen in gekoppelde producten zoals de verzekering. Wij nemen deze daadwerkelijke kosten mee in onze vergelijking. Resultaat: een hypotheek met de laagst mogelijke maandlasten.

Wij maken besparen simpel

Onder de naam “doorlopende hypotheek bewaking” bieden wij een doorlopende bespaarservice. Deze onafhankelijke service is gebaseerd op een unieke adviesmethode. Dag en nacht wordt er in het rekencentrum gekeken of er voor u besparingen mogelijk zijn. Zodat u altijd op de hoogte wordt gebracht of oversluiten naar een andere bank of verzekeringsmaatschappij zinvol zou zijn. Ons advies is onafhankelijk en klantgericht.

Door uw gegevens in ons systeem in te voeren kunt u profiteren van dit unieke concept. Wij gaan vervolgens onderzoeken of er producten zijn die beter bij u passen en/of tot een besparing zouden leiden. Wij houden hierbij altijd rekening met de kosten die gemaakt moeten worden bij het overstappen, zoals bijvoorbeeld een mogelijke boete voor vervroegde aflossing, notariskosten en advieskosten. Het spreekt voor zich dat wij ook de voorwaarden voor vergelijken.