Verlengde Hereweg 27 -b, GRONINGEN

€ 315.000 kosten koper

Ontdek dit prachtige appartement gelegen in de gewilde wijk Helpman, in het bruisende hart van Groningen Zuid. Met zijn ruime woonkamer, luxe Bulthaup keuken, twee slaapkamers en twee heerlijke balkons biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort en stijlvol wonen op een fantastische locatie. Laat je vooral ook verrassen door de luxe afwerking en de sfeervolle ambiance die dit appartement te bieden heeft.

INDELING

Tweede woonlaag:

Binnenkomst in ruime entree met garderobekast en nette toiletruimte. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van de woning toegankelijk, met uitzondering van de master bedroom.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, waar grote ramen zorgen voor veel natuurlijk daglicht. Elk element lijkt zorgvuldig gekozen en draagt bij aan de algehele uitstraling van deze ruimte. De moderne uitstraling van het appartement wordt samengebracht met een cine-wall van authentieke warme stenen, terwijl de donkere laminaatvloer, zwarte jaloezieën en elegante zwarte deuren met glas een warme en uitnodigende sfeer creëren.

De aangrenzende eetkamer biedt ruimte voor een royale eettafel, perfect voor gezellige diners. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot het balkon aan de voorzijde met uitkijk op de levendige straat.

Vanuit de hal bereik je de recent gemoderniseerde Bulthaup keuken die is uitgerust met strakke, greeploze fronten en hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat (Bora), Quooker, vaatwasser (Siemens), koelkast/vriezer (Siemens) en een stoomoven (Siemens). De hangende kast biedt extra opbergruimte en de plafondspots zorgen voor sfeervolle verlichting tijdens het koken.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De master bedroom (circa 16m2) is bereikbaar vanuit de woonkamer en geeft toegang tot de aangrenzende badkamer. De tweede slaapkamer (circa 8m2) is bereikbaar vanuit de hal. Beide slaapkamers hebben direct toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Hier geniet je van een rustige privé buitenruimte, perfect om de dag te beginnen met een kopje koffie of om 's avonds te ontspannen met een goed boek en een glas wijn.

OMGEVING

Helpman mag met recht één van de meest populaire wijken in het zuiden van Groningen genoemd worden. Op loopafstand van het appartement vind je het winkelcentrum van Helpman met een breed aanbod van winkels. In de nabije omgeving van het appartement bevinden zich daarnaast diverse voorzieningen zoals (internationale) scholen, het Helperbad, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. Je fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op enkele minuten afstand met de auto.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie en hoogwaardige afwerking
- Voorschot stookkosten circa € 75,- p.m.
- VvE bijdrage € 100,- p.m.
- Ruime berging in het souterrain

Soort appartement
Portiekflat
Perceeloppervlakte
735 m2
Woonoppervlakte
95 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
100.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
1 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Externe bergruimte
19 m2
Inhoud
314 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Vloerisolatie, dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur