Bordewijklaan 28 , GRONINGEN

€ 595.000 kosten koper

Dit ruime geschakelde herenhuis, gelegen in De Wijert zuid, biedt een warm welkom aan zijn nieuwe bewoners. Met maar liefst vijf slaapkamers, een royale living en een aangebouwde garage is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Geniet van de buitenlucht in de heerlijke tuin op het noordwesten, compleet met een handige achterom. De eigen oprit en de van binnenuit bereikbare garage maken parkeren en opslag eenvoudig en toegankelijk. En met een energielabel B en 24 zonnepanelen op het dak draagt dit huis niet alleen bij aan een groene toekomst, maar geniet je ook van lagere energiekosten.

INDELING

Begane grond:

Binnenkomst in ruime entree met toiletruimte, meterkast, garderobe nis en trapopgang naar de verdieping.

Vanuit de hal bereik je de lichte en ruime woonkamer waar plek is voor een gezellige zithoek rondom de haard. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half-open Bulthaup keuken met hoogwaardige apparatuur waaronder een Quooker. In de keuken is een handige voorraadkast aanwezig, perfect om al je proviand op te bergen. Er is alle ruimte voor een grote eettafel, perfect voor gezellige diners of bijeenkomsten met familie, vrienden of gewoon quality time met het gezin. Via de schuifpui loop je zo de tuin in, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overlopen. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken en garage.

1e verdieping:

Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een ruime ingebouwde garderobekast en geeft toegang tot een badkamer. Deze moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafelmeubel met dubbele kraan, (douche)toilet en een handdoekradiator. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming. De overloop geeft toegang tot een dakterras van circa 13m².

2e verdieping:

Op de tweede verdieping vind je een praktische indeling met vide en nog eens twee ruime slaapkamers, evenals een tweede badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot een loggia van circa 7 m², met uitzicht op de straat en gelegen op het zuiden. Daarnaast tref je op deze verdieping volop bergruimte aan, perfect om diverse spullen netjes op te bergen.

BUITEN

Het huis beschikt over een ruime tuin van circa 99 m² met meerdere zithoeken. De tuin is deels betegeld en deels split en wordt verlevendigd door de vaste bloembakken met kleurrijke bloemen en planten. Kortom, een heerlijk verlengstuk van het huis, een plek waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van de frisse buitenlucht.

OMGEVING

De Wijert is een wijk in het zuidoosten van de stad Groningen en bevindt zich tussen Corpus den Hoorn en Helpman. De wijk is gunstig gelegen aan de A7 richting Drachten en de A28 richting Zwolle. Het stadscentrum van Groningen is eenvoudig en snel te bereiken met de auto of de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels aan de van Lenneplaan of in het gezellige winkelcentrum van Helpman dat zich tevens in de nabije omgeving bevindt. Voor een goede balans worden de diverse woningen in deze wijk omgeven door meerdere groenvoorzieningen en waterpartijen. Tevens bevinden zich in de buurt diverse (basis)scholen en sportvoorzieningen.

BIJZONDERHEDEN

- 24 zonnepanelen aanwezig
- Honeywell EVOHOME systeem voor (op afstand) aansturing van meerdere zones voor de verwarming
- Grotendeels HR++ glas
- 2e badkamer
- Zijraam woonkamer voorzien van ingebouwde zonwering
- Schuifpui en deur van bijkeuken naar tuin voorzien van horren
- Kruipruimte voorzien van Drowachips (laagdikte ca. 30cm)

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
234 m2
Woonoppervlakte
199 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
17 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Inhoud
762 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur